Ajatuksiani matkan varrella

Olen kerännyt ajan kuvia matkan varrella oheisille sivuille, joita päivitän satunnaisesti.

 

 

Vaalitunnelmia Rovaniemellä!

Ajatuksiani >>

Kuntavaalikampanjat ovat käynnistyneet verkkaiseen tahtiin. Ensiaskeleet otettiin viime viikonvaihteessa Rovaniemellä. Markkinoinnissa mennään sotavalot päällä, sammutetuin lyhdyin toistaiseksi.

Keskusta aloitti Revontuli-kauppakeskuksessa. Sehän on luontevaa, kun katsotaan hiemankin tapahtumia taaksepäin ja nyt kauppakeskuksen tunnuksia ja värimaailmaa.

Kokoomus, Sdp, Vasemmistoliitto ja Vihreät kampanjoivat Sampokeskuksen liepeillä. Lauantaina Iltapäivällä oli jo hyvinkin vaalitunnelmaa ilmassa. Ovatko asetelmat seuraavaksi vaalikaudeksi jo vaistonvaraisesti ja symbolisesti asetettu? Keskusta laidalla ja muut yhdessä kaupungin ytimessä. Olisipa mielenkiintoista!

Rovaniemi tarvitsee selvän muutoksen päätöksentekoon ja se tulee tapahtumaan kahta kautta. Nopein ja kivuttomin tie on rovaniemeläisten itsensä käsissä ja vaalien kautta: keskustan maalaiskuntalaisen hallintomallin purkaminen vapaaehtoisesti äänestäjien voimin tulevissa vaaleissa. Tai toinen tie on huomattavasti kivuliaampi ja kallis tie:  vääjäämättömästi rapautuvan talouden tervehdyttämistoimien kautta viimeistään seuraavalla vaalikaudella.

Moniarvoinen päätöksenteko ja sen arvostaminen on kivijalka Rovaniemen tulevassa hallinnossa. Nyt on rovaniemeläisten aika arvioida eri ryhmien ja ehdokkaiden näkemyksiä tulevaisuuteen sekä puntaroida niitä ihan oikeasti.

Oikeudenmukainen ja moniarvoinen Rovaniemi on minun ja meidän ryhmämme sanoma. Olemme tehneet isolla joukolla Rovaniemelle oman vaaliohjelman "Sydän Rovaniemellä", johon kannattaa tutustua. Se löytyy meidän vaalituvalta Sampokeskuksen kupeesta Maakuntakatu 29-31. Siellä kannattaa vierailla.

Tuleva viikonvaihde on superviikonloppu. Torstaina valtionvarainministeri Jyrki Katainen vierailee vaalituvalla ja siinä kulmilla klo 14-15.30 välisenä aikana. Heti perään perjantaina europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen tulee vieraaksemme klo 16-17. Lauantaina kokoomusnaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Henna Virkkunen ja sunnuntaina kansanedustajat Ben Zyskowizc ja Ulla Karvo. Vilinää ja vilskettä riittää. Tuvalla on kaiken aikaa ehdokkaita tavattavissa. Minun tapaamisajat ja tapahtumatiedot löydät helposti ajankohtaista-palstaltani.

Tervetuloa mukaan!

Arkisto >>

Kommentit

Ei löytynyt

Lisää kommentti

Oikeudenmukainen ja yhdenvertainen Rovaniemi-työ jatkuu.