Ajatuksiani matkan varrella

Olen kerännyt ajan kuvia matkan varrella oheisille sivuille, joita päivitän satunnaisesti.

 

 

" Sydän Rovaniemellä "

Ajatuksiani >>

Arvoisa Äänestäjä!

Rovaniemeläisillä on erinomainen tilaisuus arvoida kuntavaalien yhteydessä eri ehdokkaita. Nyt on tilaisuus harkita sekä puntaroida, miten eri ryhmät ja ehdokkaat tulevat todennäköisesti toimimaan tulevalla valtuustokaudella. Rovaniemellä kokoomuksen ehdokkaat ovat laajalla rintamalla tehneet vaaliohjelman ” Sydän Rovaniemellä ”. Siihen kannattaa tutustua.

Meillä on vahva viesti. Rovaniemi tarvitsee muutoksen päätöksenteossa. On aika siirtyä avoimeen, oikeudenmukaiseen ja yhdenvertaiseen toisiamme kunnioittavaan päätöksentekoon. Kuntaliitoksen yhteydessä pesiytynyt sulkeutunut sopimusohjausjärjestelmä tulee purkaa ja siirtyä aimoaskel eteenpäin aitoon ja läpinäkyvään tilaaja-tuottaja organisaatioon. Ylimääräiset johtokunnat tulee lakkauttaa. Kaupungin oman henkilöstön osaamista tulee arvostaa ja työtapatutkimuksien kautta ohjata oikeaan sekä laadultaan parempaan suuntaan palvelujen tuottamisessa. Yksityisille yrityksille pitää olla riittävän pitkäaikaiset sopimukset sekä yhdenvertaiset mittarit palveluiden tuottamisen arviointiin.

Yksi suurinmista haasteista on yhdistymissopimuksen mukaisesti henkilöstön tehtävien sopeuttaminen tulevalla valtuustokaudella. Tähän työhön tarvitaan kaikkien osapuolien sitoutuminen vailla ennakkoluuloja.

Tärkeintä rovaniemeläisten kannalta on saada laadukkaat ja taloudellisesti kohtuuhintaiset palvelut. Tämä kiteytyy kolmeen pääkohtaan: kilpailukykyinen verotus, kohtuuhintaiset palvelut sekä järkevät energia-ja vesimaksut.

Vaaliohjelma on saatavissa ehdokkailta ja vaalituvalta Maakuntakatu 29-31. Käy virkistämässä ajatuksia.

Toivon sydämessäni, että rovaniemeläiset ymmärtävät muutoksen mahdollisuuden kuntavaaleissa.

Arkisto >>

Kommentit

Ei löytynyt

Lisää kommentti

Oikeudenmukainen ja yhdenvertainen Rovaniemi-työ jatkuu.