Ajatuksiani matkan varrella

Olen kerännyt ajan kuvia matkan varrella oheisille sivuille, joita päivitän satunnaisesti.

 

 

Palloiluhalli Rovaniemelle

Ajatuksiani >>

 

Asia: Uusi Palloiluhalli Rovaniemelle

Rovaniemi on liikunta-ja urheilukaupunki. Harrastukset tarvitsevat liikuntapaikkoja ja siihen tarvittavia investointeja nyt ja tulevaisuudessa. Rovaniemelle on rakennettu reilu kolmekymmentä vuotta sitten Ounashalli, joka on ollut tarpeellinen moneen. Vuosikymmeniä sen käyttö on ollut erityisen vilkasta, aika ajoin jopa ylikuormitettu ja mitoitukseltaan vanhentunut. On aika uudistua.

 

Rovaniemen väkimäärä ja eri urheilulajien harrastajien määrä on kasvanut merkittävästi viimeisten vuosikymmenien ajan, yhdistymisen myötä väestö on yli kaksinkertaistunut.

 

Muutamia viikkoja sitten Suomen jalkapallo nousi uudelle tasolle. Huuhkajien voiton myötä tie aukeni suurten jalkapallomaiden joukkoon. Historiassa suomalainen jalkapallo nousee ensimmäistä kertaa arvoturnaukseen EM 2020 joukkueiden joukkoon. Se on hieno saavutus!

 

Nyt on myös Rovaniemellä aika nostaa lasten ja nuorten jalkapalloharrastus uudelle tasolle. Palloiluhalli tulee olla hyvin saavutettavissa ja sen tulee täyttää tarvittavat mitat. Nyt on momentun lähteä viemään hanketta eteenpäin. Jalkapalloilun nosteessa myös Palloliitolta ja Opetusministeriöltä olisi varmaan lisätukea saatavissa, mikäli olisi uskottavia investointeja esitettävänä.

 

Kokoomuksen valtuustoryhmä

Juhani Juuruspolvi

Päivi Alaoja

Heikki Autto

Matti Henttunen

Petri Keihäskoski

Mika Kansanniva

Sanna Luoma

Petteri Pohja

 

 

 

 

 

Arkisto >>

Oikeudenmukainen ja yhdenvertainen Rovaniemi-työ jatkuu.