Ajatuksiani matkan varrella

Olen kerännyt ajan kuvia matkan varrella oheisille sivuille, joita päivitän satunnaisesti.

 

 

"Oma Loki!Jippii!!

Ajatuksiani >>

Juhani Juuruspolvi- Blogi 1/2008  01.10.2008

 

”Oma Loki JJ” Jippii!

 

Taas kerran elämässä lähdetään uusille aluevesille avoimin silmin ja korvin. Ensimmäiset ajatukset tästä uudesta viestinnästä ja kirjoitustavasta ihan kihelmöi käsivarsia. Osaanko kirjoittaa ajatuksiani nopeasti sellaiseen muotoon, että se on helposti ja oikein ymmärrettävissä. Tässäpä haastetta tulevaisuuteen.

Tämä kirjoitus avaa uuden maailman kertoa mielipiteitä ja ajankohtaisia ajatuksia. Aivan kuin hengittäisi raikaista lokakuista aamunraikasta pakkasilmaa, hitaasti, rauhallisesti ja nauttien siitä välillä pitäen silmiä kiinni. Blogit ovat tämänpäivän ja tulevaisuuden viestintää. Minäkin olen siinä mukana. Ei sitä pienenä tiennyt mitä kaikkea isona osaa ja saa tehdä.

 

Halusin myös hiukan uudistua, siitä kertovat  osaltaan nettsivut. Opettelen tämän bloggauksen osaltani.       ”Saapa nähä miten äijän käy ”, sanottiin ennen vanhaan.

Tavoitteeni on ainakin viikottain kirjoittaa juttuja pitkällä tähtäimellä ja näin vaalien alla varmaan hieman useammin. Toivon, että vierailet näillä sivuilla usein ja annat risuja tai ruusuja palautteena.

 

Tervetuloa uudelleen ja uudelleen.

Arkisto >>

Kommentit

Ei löytynyt

Lisää kommentti

Oikeudenmukainen ja yhdenvertainen Rovaniemi-työ jatkuu.