Ajatuksiani matkan varrella

Olen kerännyt ajan kuvia matkan varrella oheisille sivuille, joita päivitän satunnaisesti.

 

 

Kevät etenee!

Ajatuksiani >>

Keväthanget ovat sulaneet jo kauan aikaa sitten. Kulunut talvikausi oli perheemme liikunnan kannalta erinomainen. Kaikilla tuli hiihtokilometrejä yli 1000, nuorimmaisellakin ( 8 v.) 1111 km!  Sen voin vakuuttaa, että Pojilla hiihto kulkee. Hiihtolenkit vaihtelivat muutamasta kilometristä yli 40 kilometrin lenkkeihin. Upeimpina hiihtoreissuina voisin mainita Levin ympäristössä kierretty Kätkätunturi ja Levitunturin lenkki 41 km reilussa neljässä tunnissa taukoineen päivineen sekä Pallakselta Jerisjärven kautta Olokselle reilun 30 kilometrin hiihtoretki huhtikuun aurinkoisella keväthangilla. Hienoja kokemuksia tuli myös koko perheelle Napapiirin hiihtoon sekä Vaskoolihiihtoon osallistumisella. Hienoja tapahtumia ja paljon osallistujia.

Poikien perässä pysyn vielä hyvin, mutta kannoilla pysyminenen aika ajoin nousuissa on ollut kova haaste.

Talvikausi päättyi Vappuna Pallaksella Vatikurun maisemissa. Perinteiseen tapaan meillä alkoi lyhyt ja ytimekäs laskettukausi Levillä Vapun jälkeisenä lauantaina ja päättyi erinomaisessa kelissä sunnuntaina 3.5. Lämmintä oli pitkälle toistakymmentä astetta ja aurinko paistoi. Kyllä Lappi voi olla ihanteellinen paikka keväällä.

Sukset on pohjavoideltu ja siirretty odottamaan uusia lumia toivottovasti jo lokakuulla.

Harrastukset ovat siirtyneet kesälajeihin, suunnitus, jalkapallo, pyöräily ovat pihatöiden ohella viikottainen ohjelma tällä hetkellä. Nyt mennään toukokuun viimeistä viikkoa ja koulujen päättyminen alkaa olla jo monen mielessä. Suvirsia odotellen.

Arkisto >>

Kommentit

Ei löytynyt

Lisää kommentti

Oikeudenmukainen ja yhdenvertainen Rovaniemi-työ jatkuu.