Ajatuksiani matkan varrella

Olen kerännyt ajan kuvia matkan varrella oheisille sivuille, joita päivitän satunnaisesti.

 

 

Historiallinen päivä tiistai 20.01.2009!

Ajatuksiani >>

Yhdysvaltain 44. presidentti Barack Hussein Omaban nimitys kuluneen viikon tiistaina 20.1. on ehdottomasti yksi tämän vuosikymmenen/tuhannen alun yksi merkittävin asia lähihistoriassa.

 

Tähän nimitykseen kiteytyy erityisesti lähihistoriaan liittyvät kokemukset sekä ihmisten tuntemukset valtioninstituutin irrotessa yleisistä ihmisten hyvinvointiin liittyvistä odotuksista ja ihanteista.

Väistyvän presidentin kaudella Yhdysvaltain edut valjastettiin yleisen edun nimissä merkittävästi vain valittujen toimijoiden etujen valvojiksi sekä toimijoiksi. Samanaikaisesti talouselämään syövän lailla laajentunut oman edun tavoittelu keinoilla millä hyvänsä romahdutti ensin maailman talousmahdin sekä yleisen uskottavuuden Yhdysvaltain toiminnasta laajasti maailmanlaajuisesti. Valitettavasti talouden romahdus koskee tällä hetkellä kaikkia talouksia ympäri maailmaa. Ylimielinen hallinto monia kohtaan ja maailmanpoliisina toimiminen lienee yksi merkittävin syy niin moniin odotuksiin tulevan presidentin persoonaan.

 

Tämä antoi hyvän mahdollisuuden Barack Obaman kampanjalle tulevaisuuden odotuksiin muutoksesta. Nyt siihen on aika ja mahdollisuus. Haasteet ovat isot ja aika näyttää miten uudet tuulet voimistavat tulevaisuuden kehitystä Yhdysvalloissa kuin muualla maailmassakin.

 

Ensi tuntuma on, että hän on kyennyt kokoamaan erinomaisen ja asiantuntevan joukkueen ympärilleen. Odotukset monissa asioissa ovat poikkeuksellisen korkealla, lähes kaikkialla. Onnea ja Menestystä Barack Obamalla vaativassa tehtävässä. Luoja meitä siunatkoon, että hän onnistuu työssään.

Arkisto >>

Kommentit

Ei löytynyt

Lisää kommentti

Oikeudenmukainen ja yhdenvertainen Rovaniemi-työ jatkuu.